Denna helgen alltså.

Hej gott folk..

Det va inte igår jag var här inne och blogga, men den senaste tiden har jag känt att jag har så mycket inom mig som jag vill få ut. Framförallt all skriva det och lägga upp bilder och en text om vad jag känner om det.

Denna helgen har varit helt sanslöst. Fredag kvällen, var jag, Sara och Pejjan och såg på den sista Twilight filmen. Därefter tog vi oss en öl på Butlers. Mina kusiner var där samt några andra. En öl blev fler och till slut så kom shotarna fram. Desstå fullare blev jag. Sen så hände saker som inte skulle hända men hände ändå.

En tankeställare jag fick efter denna kvällen är varför jag alltid ska få blåmärke när jag är ute på krogen.

image

Lördagen blev inte så fartfylld. Jag fikade med mor o far på förmiddagen. Därefter åkte jag och Sara till Vänersborg för att se på innebandy mellan Vänersborg – Älvstranden. Matchen slutade 3-3.
Kvällen var jag hemma och myste med tv. Dåligt humör och kände mig ensam.
Men Mr D hörde av sig. Vi sågs trots att vi ej borde. Och jag känner nog likadant fortfarande. Men kände mig sårad utav Mr F så jag tänkte inte i handlingen.

Idag söndag så kände jag för en promenad i solskenet så jag tog mig en tur till Smögen. Promenerade längs bryggan och på klipporna. En sån vacker dag. Att åka till kusten är min så kallade fristad. Det är där jag trivs och där jag mår bra. Det är där jag kan få ny energi och må bättre.

image

image

image

image

Ä

image

image

image

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar